Hva er massasje?

Massasje er en kunst og en vitenskap som strekker seg tilbake til antikken, og målet er å fremme helbredelse og velvære.

I min praksis ved Alfredsen Akupunktur tar jeg i bruk en spesiell form for massasje, kjent som Strukturell Integrering (SI), som er designet for systematisk å justere og balansere hele kroppen.

Strukturell Integrering betrakter kroppen som et sammenhengende system der alt er forbundet og alt påvirker hverandre. Jeg begynner med bindevevet, som er fundamentet for vår kropps struktur og funksjon. Ved å identifisere og behandle feil i kroppsholdning, bevegelsesmønstre og muskelspenninger, kan jeg frigjøre stramt vev og fremme naturlig bevegelse.

Som Michelangelo sa, «Bare begynn med en blokk med marmor og ta bort alt som ikke ser ut som David». På samme måte fokuserer jeg på å finne og løse opp begrensningene som forhindrer kroppen din i å fungere optimalt. Dette innebærer ofte dyp manipulasjon av bindevev og fascia, det omfattende nettverket som beskytter og støtter alle kroppens strukturer. Ved å løse opp disse spenningene, hjelper jeg ikke bare med å lindre ubehag og smerter, men også forbedre funksjonalitet og kroppsholdning.

Langvarig endring gjennom dyp massasje

Strukturell Integrering bygger på en systematisk tilnærming for å adressere langvarige eller kroniske problemer. Med denne metoden, hvor jeg kombinerer manuell terapi med dine bevegelser, kan jeg oppnå dype og varige resultater som kan justere seg over tid. Dette er ikke bare en overfladisk behandling; det er en dyptgående prosess som har som mål å gjenopprette og forbedre kroppens naturlige bevegelser og stilling.

En personlig tilpasset behandlingsserie

SI-massasjen er en serie på 12 økter, hvor hver time er nøye utformet for å gå igjennom og justere kroppens muskler og strukturer for å oppnå maksimal balanse og funksjon. Noen pasienter kan nøle med å forplikte seg til en full serie, men hver enkelt behandling er tilpasset og kan tilby betydelig lettelse og forbedring på egen hånd.

Det er viktig å nevne at Strukturell Integrering også kan ha forebyggende fordeler. Uansett om målet er å øke prestasjonen i sport, forbedre ergonomi på arbeidsplassen eller styrke generell helse, tilbyr denne metoden verktøy for å oppnå større velvære og vitalitet.

Ønsker du å utforske hvordan Strukturell Integrering kan gagne deg? Ta kontakt for å bestille en konsultasjon og begynn din reise mot en mer balansert og funksjonell hverdag.

0