Din reise mot velvære

Gjennom personlig omsorg, tradisjonsrike metoder og ny innsikt

En sertifisert akupunktør

Alfredsen Akupunktur er en alternativ behandlingsklinikk lokalisert i Hønefoss. Jeg, Tine Alfredsen, driver klinikken og har bred erfaring i å behandle ulike lidelser med teknikker som kopping, massasje og akupunktur. Jeg har drevet egen akupunkturpraksis i Hønefoss siden 2000.

I tillegg til mitt arbeid på klinikken, har jeg et godt og langvarig samarbeid med kolleger som kiropraktor Petter Gran og Cryoklinikken ved Kari Ellingsen.

Tine Alfredsen

Tine Alfredsen

Litt om meg

Min utdanning innen akupunktur startet med et toårig kurs hos veterinær Are Thoresen i Sandefjord, hvor jeg lærte akupunkturbehandling på dyr, hovedsakelig hester og hunder, og fullførte dette i 1995.

Deretter fortsatte jeg med en treårig akupunkturutdanning ved Nordisk Akupunkturhøgskole i Oslo. Denne skolen er en gren av Beijing International Training Center, en institusjon anerkjent av WHO. En del av eksamenskravene var å utføre klinisk trening ved flere sykehus i Beijing. Etter å ha fullført utdanningen i 2000, åpnet jeg min egen klinikk i Hønefoss. Siden da har jeg kontinuerlig forbedret mine ferdigheter gjennom årlige etterutdanningskurs i akupunktur.

I 2016 ble jeg sertifisert som ATIS-terapeut i Oxford, og siden da har jeg jobbet med individuell behandling gjennom Myofascial Release og Strukturell Integrering, som er et spesielt designet program bestående av 12 serier. Programmet Anatomy Trains Strukturell Integration er utviklet av Tom Mayers, og bygger videre på Rolfing-metoden og skiller seg ut ved å tilby 12 sesjoner i stedet for 10.

Ved å integrere Anatomy Trains-metoder i min praksis, har jeg utviklet en dypere forståelse for kroppens funksjoner. Dette har gjort det mulig for meg å effektivt kombinere disse teknikkene med akupunktur. Jeg benytter massasje og bevegelse for å frigjøre Anatomy Trains-linjene, noe som fører til at akupunkturens Qi flyter bedre. Dette har vist seg å være svært gunstig for mange av de som besøker klinikken min.

Alfredsen Akupunktur er stolt medlem av Akupunkturforeningen. Velkommen til Alfredsen Akupunktur, klinikken som setter din helse og velvære først.

Akupunkturforeningen - Logo

Start behandlingen i dag

Ønsker du å lære mer om våre behandlinger? Ta kontakt for en hyggelig prat.

Kontakt meg